Svensk Skogsservice AB är ett prisbelönt företag med höga ambitioner.
Genom branschens mest kompetenta personal med lång erfarenhet av skog har företaget haft en stark tillväxt sedan starten 2003 och är nu ett av Sveriges största skogsvårdsföretag.

Vårt huvudkontor ligger i Dals-Ed, men vi utför arbeten över hela Sverige. Från vår filial i Ludvika är vi verksamma i stora delar av Mellansverige. För att nå övriga delar av Sverige arbetar vi med lokala ombud. Dessa ger oss en lokalkännedom, som annars är svår att få, samt en trygghet för dig som kund.

I vår bransch sätter klimatet ramarna för när arbetet kan utföras. Vi är mycket stolta över att vår säsongspersonal återkommer år efter år, vilket ger en gedigen erfarenhet och kompetens.

Vi fokuserar på kvalitet i alla våra arbeten, stora som små, och lägger mycket energi på utbildning, planering och uppföljning. Målet är att få bästa möjliga tillväxt på skogen och ett gynnsamt ekonomiskt resultat för alla parter.

Sedan vi började röja ledningsgator år 2004 har denna del av verksamheten vuxit mycket snabbt och vi kan idag utföra alla typer av skogliga arbeten inom alla delar av infrastrukturnätet. Målet är att vara med och bygga upp morgondagens infrastruktur till något ännu bättre.

Ingen kund är för liten eller för stor för oss!

Svensk Skogsservice AB och grundaren Joakim Gustafsson har genom engagerat arbete och snabb tillväxt under
åren väckt en hel del uppmärksamhet och belönats med ett flertal utmärkelser.

Idag ingår även Joakims bror, Jon, pappa Sten och sambon Marie i företaget som sysselsätter ett hundratal personer under högsäsong.

All personal, oavsett nationalitet, arbetar i enlighet med svenska arbetslagar och svenska löneavtal.

Vi har bland annat haft glädjen att bli tilldelade:

gasell di

 

skogsskolden

 

 

anders walls stiftelse

 

 

arets foretagare

 

 

yeos logo

 

 

svensknaringsliv

 

 

Gröna liten logga 300 h 100