Arbeta hos oss

Svensk Skogsservice AB är ett av Sveriges största skogsvårdsföretag. Vi är ett prisbelönt företag med höga ambitioner. Företaget har fokus på kvalitet och ekonomi. Kvalitet har redan från början varit företagets ledord. Svensk Skogsservice är inte bara ett skogsvårdsföretag utan är även ett komplett konsultföretag inom skogsbruk, natur och miljö. Vi röjer cirka 15 000 hektar och planterar cirka 4 miljoner skogsplantor årligen. Omsättningen för 2019 uppgår till cirka 50 miljoner kr och antalet anställda uppgick till som mest 110 skogsarbetare under högsäsongen 2019. Verksamhetsområdet är Sverige och genom lokala ombud och egna kontor har vi en lokal förankring inom stora delar av vårt verksamhetsområde.

Vill du arbeta utomhus och ha ett rörligt arbete i en trivsam miljö där företaget tänker mycket på personalen och dess behov? Tveka inte att kontakta oss!

 

Lediga tjänster:

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu personer för följande tjänster.


 

Röjare av kraftledningsgator

Skogsarbetare, motormanuell avverkning
Kommun: Dals-Ed
Heltid
6 månader eller längre
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker driftiga och positiva röjare till kraftledningsröjning. Arbetsområdet är hela Sverige där man arbetar i team av ca fem personer, därför är flexibilitet väldigt viktigt. Jobbet innebär att du ligger borta under längre perioder. Vi har mixade team med såväl gästarbetande röjare som inhemsk arbetskraft. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete. För att passa för arbetet bör du ha goda engelskkunskaper, datorvana och B-körkort. Vi är ett växande företag som erbjuder möjligheter till vidareutveckling och karriärmöjligheter för rätt person med rätt driv, attityd och kunskap för att lyckas i skogsbranschen.

Vi söker nu 4-8 drivna röjare.

Erfarenhet inom kraftledningsröjning eller vanlig ungskogsröjning är starkt meriterande.

Följande utbildningar / körkort är meriterande:
Motorsågskörkort A, B, C, D.
Röjsågskörkort.
HLR, Första hjälpen och ESA.
BE-körkort bil.

Tillträde: Vår/sommar 2019.
Svenska i tal och skrift är ett krav.
Varaktighet: Heltid 100% Säsongsanställning.

Lön: Avtalsenlig lön.

Många av våra projekt körs med ackordssystem vilket skapar möjlighet till extra ersättning.

Kontakta:

Frågor och ansökan om tjänsten skickas till:

Joakim Gustafsson, Infrastrukturschef
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0534-66926 (Dagtid, Vardagar kl.08.00-16.00)

Antal jobb: 8

Körkort: B

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Lokala ombud:

Efterfrågan på våra skogsvårdstjänster ökar kraftigt, därför söker vi nya lokala ombud som:
Företagare skogsvård

Vi söker dig som vill bli/är företagare inom skogsvårdsbranschen. Du är praktiskt och/eller teoretiskt kunnig inom skogsvård samt har många och goda kontakter med skogsägare/virkesköpare inom ditt närområde. Du är också positiv, bra på att lära ut och är en god arbetsledare.

Du kommer att organisera, planera och leda såväl röjningar som plantering inom ditt geografiska närområde och ha ansvar för kvalitetskontroller av plantor, planteringar och röjningar.

Vi stödjer Dig i marknadsföring, administration och utbildning.

Vi rekryterar, utbildar och utrustar den arbetskraft vi tillhandahåller Er. Vår arbetskraft rekryterar vi i Polen, Ukraina och Rumänien. Den utländska arbetskraften anställs direkt i Svensk Skogsservice AB och vi följer svenska lagar och kollektivavtal.

Kontakta:
Kenneth Gustavsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070 625 39 24